ŞANLIURFA / BOZOVA - Veliler İmam Hatip Ortaokulu

Veliler İmam Hatip Ortaokulu

DELİLER MAH. DELİLER KÜME EVLERİ NO 85 BOZOVA / ŞANLIURFA
Vizyon
Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği; Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle örnek bir okul olmak.
Misyon
Deliler Ortaokulu olarak; çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen, toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren, mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Köyde birkaç taksi çalışmaktadır.
servis bulunmamaktadır. öğretmenler köydeki lojmanda kalmaktadır.
Yerleşim Yeri
kırsal alan köy içinde pide ve somun fırını bulunmakta sabahları açık bulunmaktadır. köyde iki adet bakkal bulunmaktadır. köy içinde İnternet imkânları 16 mbps adsl ve 35 mbps vdsl imkanı vardır vdsl hızı santrale uzaklığa bağlı değişmektedri santrale yakın yerde 23 mbps görmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Şanlurfa merkeze uzaklık: 90km Adıyaman merkeze uzaklık: 90km Gaziantep merkeze uzaklık 125km Bozova İlçeye Uzaklık: 51km Halfeti ilçesi uzaklık: 30km